Cuburi de gheata ambalate

Fabrica de gheata

Cuburi de gheata pentru HoReCa

Hoteluri, baruri, cluburi, restaurante, catering

Este de neconceput astazi sa existe o un bar, restaurant sau cafenea fara cel putin o masina de gheata. A servi bauturile cu gheata sau in frapiere de gheata reprezinta un standard in domeniul HoReCa, iar cei care nu se conformeaza acestor standarde vor fi "taxati" de catre proprii lor clienti.

Pentru a veni in sprijinul industriei HoReCa fabrica de gheata INSTANT ICE va pune la dispozitie serviciile de comenzi si livrari de cuburi de gheata ambalate.

horeca-1.jpg

De ce cumpara gheata firmele care activeaza in segmentul HoReCa desi multe dispun de cel putin o masina de gheata?

Foarte multe unitati HoReCa au un consum de gheata neliniar, cu ore de varf in care consumul creste foarte mult, masinile de gheata cu care sunt dotate nu mai fac fata, iar cantitatile de gheata necesare suplimentar sunt cumparate. O alta problema cunoscuta a masinilor de gheata este aceea ca randamentul lor scade drastic odata cu cresterea temperaturii exterioare, astfel pe timpul unei veri toride ele producand sub jumatate din cantitatea de cuburi de gheata declarata de producator.

horeca-2.jpg

Care sunt avantajele cuburilor de gheata cumparate pentru clientii din segmentul HoReCa?

  • Pot sa isi suplimenteze usor necesarul de cuburi de gheata in orele de varf cand propria masina de gheata nu face fata sau atunci cand acesta se defecteza.
  • Reducerea costurilor: Clientul plateste exact atata gheata cat consuma si poate scapa de investitia intr-o masina de gheata si de cheltuielile asociate cu aceasta (curent electric si apa; o masina de gheata consuma pentru fiecare kilogram de gheata produs aproximativ 10 litri de apa). Acesta aspect este mai ales valabil pentru unitatile cu activitate sezoniera.
  • Bauturile se racesc instant cand este folosita gheata spre deosebire de cele racite in frigidere care sunt disponibile la o temperatura propice consumului abia dupa cateva ore.
  • Daca este folosita gheata bauturile nu mai trebuie pastrate in spatii frigorifice care ocupa mult loc si consuma curent electric.
horeca-3.jpg

Nu ezita sa ne contactezi in momentul in care ramai fara gheata si nu fa rabat de la calitatea serviciilor tale servind bauturile calde sau fara gheata deoarece clientii tai vor face diferenta!